Kliknij, aby skopiować
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l
Komora dekrystalizacyjna 90 l

Komora dekrystalizacyjna 90 l

Komora jest urządzeniem służącym do dekrystalizacji miodu, czyli do zmiany struktury miodu ze stałego (skrystalizowanego) w płynny. Minikomorę dekrystalizacyjną 90 l polecamy do  małych oraz średnich pasiek.

W204100
2 310,00 zł
Brutto
1 878,05 zł netto

 
Oferta Dotacyjna

Jeżeli ubiegasz się o dotację/refundację, pamiętaj, że wszelkie płatności za zakupy (koszty podstawowe) oraz wydatki stanowiące koszty dodatkowe, wynikające z realizacji umowy o przyznaniu pomocy, dokonywane muszą być w formie bezgotówkowej (przelew bankowy, przekaz pocztowy, płatność kartą płatniczą, itp.). W ramach interwencji I.6.1-I.6.7, o których mowa w przedmiotowym Regulaminie.

Masz dodatkowe pytania w sprawie dotacji, zadzwoń na infolinię nr tel 33 875 99 40.



Mini komora dekrystalizacyjna 90L (W204100)

Komora jest urządzeniem służącym do dekrystalizacji miodu, czyli do zmiany struktury miodu ze stałego (skrystalizowanego) w płynny. Minikomorę dekrystalizacyjną 90 l polecamy do  małych oraz średnich pasiek.

Wyposażona jest w element grzejny oraz wentylator, który umożliwia lepsze rozprowadzenie ciepła wewnątrz komory. Zastosowanie termoregulatora zabezpiecza przed przegrzaniem miodu.

Zalety minikomory dekrystalizacyjnej:

- zabezpieczenie przed przegrzaniem miodu

- wyjmowane półki

- mieści aż 18 słoików 900 ml

- elektroniczny sterownik

- wyświetlacz cyfrowy

- wentylator

- doskonała izolacja termiczna

- regulacja temperatury 30-55C

- małe gabaryty

- produkt polski

 

Komora dekrystalizacyjna jest bardzo przydatnym urządzeniem w każdej pasiece, z której pozyskany miód trafia do sprzedaży. Preferencje klientów od wielu lat są niezmienne i chętniej zakupują oni miód płynny niż skrystalizowany.

Minikomora umożliwia dekrystalizację miodu już rozlanego w opakowania detaliczne. Proces ten jest bezpieczny dla miodu (zabezpieczenie przed przegrzaniem) oraz dla opakowania etykiety naklejone na słoiki z miodem nie uszkodzą się.

Materiał użyty do budowy minikomory zapewnia doskonałą izolację termiczną. Ażurowe półki oraz wentylator  gwarantują optymalny obieg ciepłego powietrza.

Wyjmowane półki ułatwiają dostosowanie ich rozstawu do wysokości posiadanych opakowań oraz umożliwiają wyjęcie ich do czyszczenia wnętrza minikomory dekrystalizacyjnej.

Elektroniczny sterownik sprawia, że dekrystalizacja miodu w komorze jest prawie bezobsługowa. Jeden cykl dekrystalizacji w temperaturze 38-40C trwa ok. 36-48 godzin.

Parametry techniczne:

  • pojemność 90L
  • regulacja temperatury
    w zakresie 30°-55°C
  • wyświetlacz cyfrowy
  • moc całkowita 100W


Wymiary wewnętrzne (robocze):

  • wysokość: 540mm
    (od szyby wewnątrz w górę)
  • głębokość: 340mm
  • szerokość: 380mm

Do urządzeń dekrystalizujących polecamy filtrowania miodu bardzo dobrze sprawujące swoje zadanie, posiadamy również miodarki radialne, przydatne mogą okazać się także akcesoria do urządzeń kremujących.

Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

Termin realizacji zamówień
  • Wysyłka zamówienia do 3 dni roboczych pozostałe produkty
  • Termin realizacji sprzętu zlecanego do produkcji np. miodarki, odstojniki, kremownice, stoły do odsklepiania itp.), w celu ustalenia terminu realizacji prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta: 33 875-99-40
    *Wysyłka paletowa realizowana jest do 5 dni roboczych
  • *Opcja ekspresowa dostawa jest dodatkowo płatna, dostępna jest tylko do wybranych produktów. Szczegóły sprawdź w regulaminie
Produkt dodany do twojej listy produktów
Produkt dodany do porównania.